HTML

Antioxidáns

Táplálkozás. Táplálék-kiegészítők. Vitaminok. Ásványi anyagok. Testzsír-százalék. Életvitel. Gének.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Linkblog

Galvanic Spa - a fiatalító élmény

2008.01.24. 12:31 Burda Tünde

 

Galvanic Spa™ System II A Nu Skin® forradalmi, szabadalmazott Galvanic Spa™ technológiája a professzionális, galvánáramos kezelések előnyeit nyújtja már 10 perc alatt! A klasszikus fehér szín tükrözi azt a tisztító hatást, amelyet a Galvanic Spa™ II Rendszer is nyújt az Ön bőrének.


Kicsi, elegáns és hatékony. A programozható Galvanic Spa™ II Rendszer készüléke a szabadalmazott, automatikus beállítású galvánárammal és a cserélhető kezelőfejekkel (az arcra, a fejbőrre, és a célzott területekre) egységben dolgozik a különleges összetételű termékekkel, hogy a kulcsfontosságú hatóanyagokat a bőrbe juttassák az optimális eredmény érdekében.


Az Ön ragyogó arcszíne, egészséges haja és feszesebb bőre láttán az emberek elgondolkodnak majd, hogy vajon hogyan csinálja ezt?



A Galvanic Spa™ II Rendszer egy szabadalmazott széles kezelőfej lehetővé teszi a mélytisztítást, és az arcbőr puhává, simává és fiatalabbá válik. Fejbőrkezelőfej – ez a fésűszerű kezelőfej könnyedén siklik a hajban, és szorosan érintkezik a fejbőrrel, így a kezelő termékek a hajba és a hajhagymákba jutnak. Testkezelőfej – a három kerek gömb maximalizálja az érintkezési felületet a szélesebb lefedés és hatékonyabb masszírozás érdekében. Célzott kezelőfej – ez a lapos, sima, ovális alakú kezelőfej ideális a kisebb területek megcélzására, mint például a szem és a száj környéke, és vele a kezelés is hatékonyabb. Cserélhető elemek – elkerülhető a zsinórok és adapterek használata, és nem függ a konnektoroktól sem.


A felhasználó által megválasztható töltés – növeli azon termékek számát, amely használható a Galvanic Spa™ Rendszerrel. Rugalmas időzítés – széles körű Felhasználást biztosít: arc, fejbőr, test és célzott területek kezelése. Felhasználóbarát, kézben tartható – a kéz természetes, kényelmes pozícióban tartható. Automatikusan alkalmazkodik bőréhez – a megfelelő nagyságú áramot vezeti a bőrbe, a legjobb eredmény érdekében. Két év garancia – a vásárlás eredeti napjától számítva.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biofotonszkenner.blog.hu/api/trackback/id/tr35309867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása