HTML

Antioxidáns

Táplálkozás. Táplálék-kiegészítők. Vitaminok. Ásványi anyagok. Testzsír-százalék. Életvitel. Gének.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Linkblog

A BIOFOTON SZKENNER BEMUTATÁSA

2007.11.12. 15:54 Burda Tünde


A Pharmanex biofoton SZKENNER olyan mérőműszer, mely képes a karotinoid szint mérésére az emberi szövetben, méghozzá a bőr felszínén, fény alkalmazásával.



A karotinoidok az antioxidánsok családjába tartoznak. A szkennelés során keletkező jelek beazonosíták a karotinoidok egyedülálló molekuláris szerkezetét, lehetővé téve megmérhetőségüket az egyéb molekuláris alkotóelemekkel való interferencia nélkül, ezáltal pedig megadva a mérésen részt vevő személy Bőr karotinoid szintjének (BKSZ) értékét.

A Pharmanex birtokolja a kizárólagos jogokat a bőr karotinoid szintjének nem orvostudományi környezetben való mérését szolgáló biofoton SZKENNER technológiára. A Pharmanex biofoton SZKENNER egy optikai metóduson alapuló technológiát használ, mely Raman-spektroszkópiaként ismert. Ezt a technológiát sok éven át használták kutató-laboratóriumokban, nemrégiben pedig a biológiai szervezetekben lévő karotinoid kutatásához kezdték el alkalmazni.


Számos tényező befolyásolja az ember bőrkarotinoid szintjét:

1. Táplálkozás.

Általában elmondható, hogy azok az emberek, akik nagy mennyiségben fogyasztanak karotinoidban gazdag zöldségeket és gyümölcsöket, magasabb értéket érnek el a méréseken.

2. Táplálék-kiegészítők.

Általánosságban igaz, hogy azok, akik karotinoid antioxidáns táplálék-kiegészítőket használnak, magasabb mérési eredményt érnek el.

3. Testzsír-százalék.

Azok, akik túlsúlyosak, vagy magas a testmagasságukhoz és nemükhöz viszonyított testzsír-százalékuk értéke, gyakran alacsony mérési eredményt érnek el.

4. Életvitel.

A magas szintű oxidációs stressz és a szabadgyökök folyamatos jelenléte csökkentheti az eredményt. A dohányzás, a sztressz, a napsütés, a környezetszennyeződés és a méreganyagok a szabadgyökök legáltalánosabb forrásai.

5. Gének.

A szervezet magában hordoz egy bizonyos fokú képességet a karotinoidok beépítésére. Ez egyénenként más és más, és az egyedi különbségek kihatnak a bőr karotinoid szintjére. Hogyan kerül sor a szkennelésre? A szkenner kipróbálható a bemutatók alkalmával.

Ha szeretné kipróbálni, küldjön e-mail, hogy felvehessük a kapcsolatot!

burdatunde@hotmail.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biofotonszkenner.blog.hu/api/trackback/id/tr70226565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása